Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (3.71 secunde)
Compania Nationala CFR (CNCFR) SA voia atragerea in eurogari a unor lanturi de magazine, insa a esuat. Din cauza crizei, Regionala CFR Craiova nu a putut sa incaseze restante comerciale de 29.000 de lei, fapt consemnat de inspectorii CCR.
Dar avand un guvern care si-a dovedit neprofesionalismul in ultimii ani, care pluteste in necunoscut, bajbaind ca o barca lasata in voia valurilor fara busola, este cam greu sa cred ca Guvernul Boc ar putea fi in stare sa ia masuri care sa protejeze cat de cat Romania in fata unei crize.
Daca voia, putea sa se puna bine cu el cand era mai taricel. De fapt, e vorba de problema cu Antonescu.
"Economia Romaniei e ca un tren fara locomotiva, care circula la voia intamplarii". Da, madam! Ai dreptate, asa e economia Romaniei!
Ce ma ingrijoreaza la USL este atat absenta unei gandiri economice coerente, cat si dogmatismul gandirii liberale, care, de fapt, se rezuma la a lasa lucrurile la voia intamplarii.
nu a patra putere, ci prima contraputere in stat) si, cu voia dumneavoastra, subsemnata. La rubrica Fotoreporteri UZP, Ilie Bumbac surprinde ochiul sufletului cu fotografii color pline de farmec informational.
- Fratii Paval intentioneaza sa ridice noul stadion pe locul 'gropii polivalente', in locul unde Primaria voia initial sa amenajeze o sala a sporturilor.
Nu au lipsit de la acest original si - cum spuneam - neasteptat apel de seara Horia Alexandrescu, Mihai Tatulici, Marius Tuca, Lucian Avramescu, Ovidiu Ioanitoaia si - cu voia d-voastra, subsemnatul Octavian Andronic (i-am pomenit pe cei care mi-au revenit in minte in momentul redactarii) alaturi de cativa politicieni al caror numitor comun a fost, dupa marturia gazdei, stima pe care le-a purtat-o pentru corectitudinea si bunele intentii, un cvartet original format din Emil Constantinescu, Victor Ciorbea, Calin Popescu Tariceanu si Mircea Geoana.
A spus ca gala se transmite in toate colturile lumii si voia sa aratam impecabil", spune arbitrul din Banie.
Selectionerul Ottmar Hitzfeld a declarat ca si-a dorit un meci amical cu Romania, deoarece voia ca Elvetia sa intalneasca o echipa in fata careia sa fie favorita, dupa ce va juca si cu Germania, informeaza Mediafax.
Selectionerul Ottmar Hitzfeld a declarat ca si-a dorit un meci amical cu Romania, deoarece voia ca Elvetia sa intalneasca o echipa in fata careia sa fie favorita.
"Reghe vrea sa joace 4-3-3, usor, usor, voia sa schimbe sistemul ca sa se schimbe si jocul. Vrea ca Steaua sa joace ca Barcelona, fara atacant, fara varf impins, mai combinativ.
El nici nu avea contract, pleca atunci cand voia el. Reghe e cam la fel, sa stiti. Bine, el o sa castige foarte multi bani si de la Steaua!
Voia sa mai joace un sezon, inainte de a lua in calcul ipoteza retragerii. Interesul clubului Ajaccio ar putea debloca situatia, dar problema ramane salariul prea mare, daca vrea sa joace, Chivu trebuie sa accepte o reducere a salariului.
Pot exista oameni de exceptie care, cu sau fara voia lor, sa ajunga in statii penale. Infractiunea nu are biografie, infractorul, intotdeauna, da.
Este o mostra de abordare moderna a unui obiectiv national in care, practic, nimic nu este lasat la voia intamplarii.
Ani de-a randul, liderul de galerie cu prenume de jucator brazilian, Elias Bucurica, a controlat comertul din interiorul stadionului Stefan cel Mare, cu voia actionarilor indispusi la gandul de a fi injurati.
Ivanciu nu voia nimic, il lua pe nu in brate. Eu am asamblat la Calarasi o echipa competitiva. Ivanciu conduce clubul prin doi interpusi care si-au mai facut si cate o casa, iar jucatorii sufera si nu sunt lasati sa promoveze.
E adevarat ca probabil nu a fost lasat astazi sa faca cum voia el. Nu-mi aduc aminte daca a cerut schimbarea lui Tanase.
Dupa ce a fost lasat cateva minute sa isi revina, Dinu nu mai voia sa continue, moment in care arbitrul i-a zis ca nu il va descalifica pe Pulev, ci se va da o decizie la puncte in functie de cum era scorul in acel moment.
google-analytics.com